HIRSIZ VAR




Tür: Aksiyon - Komedi

"Türk işi Ekşın" sloganıyla yola çıkan "Hırsız Var", birbirinden ünlü isimleri kadrosunda barındıran bir film. Zaten konusuna da hiç yabancı değiliz: Mafya, soygun, paparazzi, moda...

Bütün mal varlığına el konulan bir iş adamı kalp krizi geçirerek ölürse, karısı (Gülse Birsel) ve kendini yeniden kanıtlamak isteyen marjinal modacı abisi (Haluk Bilginer) büyük bir defilenin hazırlıklarına girişirlerse, bu defilenin baş mankeni (Gamze Özçelik) hapiste olan eski sevgilisi hakkında magazin basınında atıp tutarsa, yer altı dünyasından olan bu sevgili (M. Ali Erbil) hapisten çıkarsa, bu arada defilenin yapılacağı otele bir soygun çetesi (Birol Ünel, Fatih Akın ve Mustafa Turan) gelirse ve hepsinden güzeli olanları bir paparazzi (Dost Elver) izlerse ne olur?

Yedi yönetmenin oyuncu olarak yer aldığı (Fatih Akın, Ezel Akay, Hakan Algül, Hakan Keçe, Devrim Yalçın, Bora Tekay ve Atıl İnaç) bu filmde son 5-6 yılda Türkiye'nin gündemini oluşturan konular, iç içe geçen komedi ve aksiyonla anlatılıyor.
TAM EKRAN SEYRET

Hiç yorum yok: